• На головну
  • Бізнесу
  • Інвестиційна політика
  • Презентація типового бізнес-плану створення та діяльності сільськогосподарського кооперативу з заготівлі та переробки молока

Презентація типового бізнес-плану створення та діяльності сільськогосподарського кооперативу з заготівлі та переробки молока

Запрошуємо взяти участь в вебінарі «Презентація типового бізнес-плану створення та діяльності сільськогосподарського кооперативу з заготівлі та переробки молока».
Метою заходу є підвищення рівня обізнаності щодо розробки бізнес-планів зі створення та діяльності сільськогосподарського кооперативу з заготівлі та переробки молока.
Під час заходу будуть розглянуті рекомендації до написання бізнес-плану та представлений бізнес-план у форматі Excel та надано роз'яснення щодо його заповнення.
Дата: 14 лютого 2023 року
Тривалість: 13:00-14:30
Відеоконференція: з використанням платформи Zoom
Попередня реєстрація є обов’язковою.
 Учасники вебінару безкоштовно отримають бізнес-план у форматі Excel.
 
Даний захід проводиться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).
unnamed