Матеріали на сесію 12.12.2019 р.

Проекти рішень земельних питань.

Проект рішення Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка гр. Ільясову Артуру Юрійовичу за адресою: вул. Мирнопільська, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Проект рішення Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою  щодо інвентаризації земель комунальної власності, з цільовим призначенням земельних ділянок:  для  іншої житлової забудови, за адресами: вул. Аккерманська, 28, вул. 28 Червня, 27, пров. Транспортний, 8а, м. Арциз, Одеська область.

Проект рішення Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Галбур Миколі Олексійовичу в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою: вул. Гагаріна, 46, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Проект рішення Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка гр. Гербею Денису Вікторовичу за адресою: вул. 28 Червня, 271, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Проект рішення Про передачу земельної ділянки в постійне користування Головному Управлінню Національної поліції в Одеській області за адресою: вул. Соборна, 29, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Проект рішення Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка гр. Корчагову Сергію Ігоровичу за адресою: вул. Мирнопільська, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Проект рішення Про  передачу у приватну власність гр. Ніковій Наталії Петрівні земельної ділянки для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. 28 Червня, 186, м. Арциз Арцизький район Одеська область.

Проект рішення Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років  Публічному акціонерному товариству «Укртелеком» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за адресою: вул. Пушкіна, 73, м. Арциз. Арцизький район Одеська область.

Проект рішення Про надання гр. Пелівану Григорію Григоровичу дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Піонерська, 22, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Проект рішення Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка гр. Фортуні Ярославі Петрівні за адресою: вул. Інтернаціональна, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Проект рішення Про звіт директора  КП  «Благоустрій».

Доповідь директора КП «Благоустрій».

Форма Звіту для КП «Благоустрій» без врахування ритуальних послуг Ощадбанк за  листопад  2019 р.

Проект рішення Про звіт директора  КП  «Житловик».

ЗВІТ про виконану роботу КП «Житловик» за 2019 рік.

ЗВІТ КП “ЖИТЛОВИК” про доходи та видатки  підприємства.

Проект рішення Про звіт директора  КП  «Водоканал».

ЗВІТ директора КП «Водоканал» про виконану роботу за 10 місяців 2019 року.  

Проект рішення Про звіт голови  постійної  депутатської  комісії  з питань депутатської  діяльності  та  етики, а  також  освіти,охорони  здоров’ я, культури  та  спорту.

Проект рішення Про звіт голови  постійної  депутатської  комісії  з питань транспорту, торгівлі  та  підприємництва.

Проект рішення Про звіт голови  постійної  депутатської  комісії  з  питань земельних  відносин  та  охорони  навколишнього  середовища.

Проект рішення Про звіт голови  постійної  депутатської  комісії  з питань житлово – комунального  господарства  та  благоустрою.

Проект рішення Про звіт голови  постійної  депутатської планово – бюджетної комісії.

Проект рішення Про звіт секретаря  Арцизької  міської  ради.

Звіт секретаря Арцизької міської ради Барсукової  Д.Г.

Проект рішення Про внесення  змін  до  складу  виконавчого комітету  Арцизької  міської  ради.

Проект рішення Про  встановлення  премії  міському  голові.

Проект рішення Про затвердження Програми технічної інвентаризації безхазяйного нерухомого майна на території Арцизької міської ради.

Проект рішення Про внесення змін до міської Програми поводження  з твердими побутовими відходами в м. Арциз на 2018-2020 роки.

Проект рішення Про внесення змін до бюджету міста Арциз на 2019 рік.

РОЗПОДІЛ коштів бюджету розвитку за об'єктами у 2019 році.

Проект рішення Про внесення змін до  Програми   “Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства”  на  2019 рік.

Проект рішення Про внесення змін до Додатку 1 до Програми «Благоустрій міста» на 2019 рік.

Проект рішення Про внесення змін до  Програми проведення масових заходів у соціально культурній сфері на 2019 рік.

Проект рішення Про внесення змін до  Додатку 1 до Програми   фінансування  ремонту доріг на території міста Арциз на 2019 рік.

Проект рішення Про внесення змін до програми про  надання  грошової одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Арциз на 2019 рік.