Матеріали на сесію 12.03.2020 р.

Про  затвердження звіту про виконання   бюджету  м. Арциз за  2019   рік.

Про  внесения  змін в бюджет  міста  Арциз  на  2020  рік. / Додаток.

Про затвердження штатних розписів закладів дошкільної освіти міста. / Завантажити штатний розпис.

Про затвердження лімітів на електроенергію закладам дошкільної освіти міста.

Про затвердження Програми технічної інвентаризації безхазяйного нерухомого майна на території Арцизької міської ради.

Про  скасування рішень надання  пільг  з  оплати  проїзду  усіма  видами  транспорту  загального  користування  на  міських  маршрутах.

Про  затвердження  Програми  «Про  надання  адресної  матеріальної  допомоги  з  оплати пільгового  проїзду  окремих  категорій  громадян  автомобільним  транспортом  на  автобусних  маршрутах загального  користування  міста  Арциз  на  2020  рік.

Про надання Арцизькому міському споживчому товариству (магазин «Хлібний») дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  за адресою: вул. 28 Червня, 104а, м. Арциз Арцизького району Одеської області.

Про погодження надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки.

Щодо погодження підготовки та проведення земельних торгів з продажу прав оренди земельних ділянок.

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земель комунальної власності, з цільовим призначенням земельної ділянки:  для  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка), за адресою:, вул. Карла Маркса, 45, м. Арциз, Одеська область.

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Узуну Миколі Миколайовичу у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Надрічна, 156, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу гр. Селеванову Геннадію Геннадійовичу у приватну власність земельних ділянок: для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Надрічна, 202, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Чуприні Олені Петрівні для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою:  вул. Шевченка, 9, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу гр. Абдулі Отілії Федорівні у приватну власність земельних ділянок: для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Європейська, 59, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Арцизької міської ради, з цільовим призначенням земельної ділянки:  для іншої житлової забудови, за адресою: вул. 28 Червня, 169, м. Арциз, Арцизького району Одеської області.

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Територіальній громаді міста Арциз та сіл Арцизького районув оперативному управлінні відділу культури Арцизької районної державної адміністрації  для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, за адресою: вул. 28 Червня, 98 м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Комунальному закладу «Арцизький районий будинок культури» для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, за адресою: пров. Лікарняний, 2, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Комунальному закладу «Арцизька централізована бібліотечна система» для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, за адресою: вул. 28 Червня, 118а, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду строком на 49(сорок дев’ять) років ПП "Арком" в м. Арциз по вул. Бондарєва, 33 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки, розташованої в м. Арциз по вул. Гагаріна, 46.

Про  передачу у приватну власність гр. Гангану Івану Володимировичу земельну ділянку для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Гагаріна, 46, м. Арциз Арцизький район Одеська область.

Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки, розташованої в м. Арциз по вул. Пушкіна, 125б.

Про  передачу у приватну власність гр. Камбур Сніжані Іванівні земельну ділянку для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Пушкіна, 125б, м. Арциз Арцизький район Одеська область.

Про надання Арцизькому міському споживчому товариству (магазин «М’ясо - молоко») дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  за адресою: вул. Соборна, 2ж, м. Арциз Арцизького району Одеської області.

Про  припинення дії договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди № 42 від 27.03.2019 року, розташованої  за адресою: вул. Соборна (павпроти будинку №44), м. Арциз.

Про надання Арцизькому міському споживчому товариству (магазин «Продтовари №1») дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  за адресою: вул. Соборна, 2з, м. Арциз Арцизького району Одеської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка гр. Кічук Миколі Вікторовичу за адресою: вул. Європейська, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Каралі Віктору Савовичу у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Червоноглинська, 58, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  надання   гр. гр. Сємкову Миколі Георгійовичу, Іванову Геннадію Дмитровичу, Тодорову Георгію Дмитровичу і Тодоровій Аллі Іванівні, Паращенко Марії Володимирівні і Паращенко Івану Вікторовичу  дозволу   на     розробку землевпорядної   документації  щодо надання у власність земельної ділянки по вул. 28 Червня, 47 в м. Арциз  для    будівництва   і обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна   ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

Про  надання гр. Станкову Сергію Анатолійовичу дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки по  вул. Надрічна, 208 в  м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка).

Про  надання гр. Гончаровій Тетяні Михайлівні та гр. Міхову Володимиру Михайловичу дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки по  вул. Бондарєва, 68 в  м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка).

Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Мутавчі Федору Миколайовичу за адресою: вул. Гагаріна, 1а/117, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Мутавчі Миколі Федоровичу за адресою: вул. Гагаріна, 1а/118, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Про надання дозволу гр. Кошельнику Дмитру Єфремовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Арцизької міської ради Арцизького району Одеської області (за межами населених пунктів).

Про надання гр. Мартинову Геннадію Івановичу дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка, за адресою: вул. Вокзальна, 37б, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Про  надання гр. Тодоровій Валентині Олексіївні дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки по вул. Комсомольська, 25 в  м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка).

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки та передачу ФОП Камбуру Івану Івановичу в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств за адресою: вул. Пушкіна, 125, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про погодження місця розташування групи тимчасових споруд (з 2-ох одиниць – ТС№7 та ТС№8) для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Кара Станіславу Петровичу дозволу на складання паспорту прив’язки групи тимчасових споруд за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз (на приринковій території навпроти ділянки №43).

Про погодження місця розташування тимчасової (ТС-1) споруди для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Сараін В’ячеславу Степановичу дозволу на складання паспорту прив’язки тимчасової споруди за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз.

Про погодження місця розташування тимчасової споруди (ТС-2) для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Сараін Олені Леонідівні дозволу на складання паспорту прив’язки тимчасової споруди за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Чербаджи Афанасію Володимировичу за адресою: вул. Трояндова, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Про  надання  гр. Дімову Євгену Івановичу  дозволу   на     розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачу в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років земельної ділянки по  вул. Соборна, 2д/12 в м. Арциз  для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Про  надання  дозволу   на   розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  районній дитячо-юнацькій спортивній школі Арцизької районної ради для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту розташованої на території м. Арциз в межах населеного пункту.

Про надання ФОНДУ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ - «ЕСКО» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду на 49 (сорок дев’ять) років для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей на території Арцизької міської ради Одеська область (за межами населених пунктів).

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шурубурі Наталі Іванівні за адресою: вул. Трояндова, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шурубурі Тетяні Василівні за адресою: вул. Трояндова, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Черняковій Марії Дмитрівні у приватну власність земельної ділянки для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою: вул. Ліповки, 3, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу гр. Сєдич Ніні Іванівні, гр. Сєдич Олександру Михайловичу в оренду строком на 10 (десять) років земельних ділянок: для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Пушкіна, 61, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Про  надання гр. Русєвій Вікторії Олегівні дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки по  вул. Європейська, 16 в  м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка).

Про  надання гр. Сергєєву Валентину Аркадійовичу та гр. Терзіновій Валентині Костянтинівні дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки по  вул. Карла Маркса, 9 в  м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка).

Про  надання гр. Семибратьєвій Людмилі Іванівні дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки по  вул. Аккерманська, 31 в  м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради № 1604-VІІ  від 14.11.2019 року «Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Чірковій Наталії Прокопівні в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою: вул. Горького, 26а, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область».

Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради № 1411-VІІ  від 14.11.2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  відділу культури та туризму Арцизької районної державної адміністрації для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування  за адресою: вул. 28 Червня, 94а, м. Арциз, Арцизький район, Одеської області».

Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради № 1623-VІІ  від 14.11.2019 року «Про надання дозволу Товариству з обмеженою відповідальністю «ЄВРОМОРОЗПРОДУКТ»  на виготовлення землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: вул. Соборна, 44г, м. Арциз».

Про погодження місця розташування тимчасової споруди (ТС-2, поряд з існуючою ТС-1 – піцерія) для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Омельченку Олександру Антоновичу дозволу на складання паспорту прив’язки тимчасової споруди за адресою: вул. Добровольського, 7, м. Арциз.

Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою  щодо інвентаризації земель комунальної власності, з цільовим призначенням земельних ділянок:  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка), за адресою: вул. Будівельників, 2, вул. Лугова, 143, вул. Соборна, 52, Чкалова, 45, м. Арциз, Одеська область. 

Про  внесення змін до складу виконавчого комітету Арцизької міської ради (Про  розгляд  заяви  члена  виконавчого  комітету  Арцизької  міської  ради  Скринікової  Олесі  Захаріївни).

Проект рішення Про внесення  змін  до  складу  виконавчого комітету  Арцизької  міської  ради.

Про  внесення  змін  до  Регламенту  Арцизької  міської  ради  VII  скликання.

Про розгляд заяви мешканців м. Арциз щодо затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об'єднання територіальних громад.

Додаток 1. Порядок проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад.