Матеріали на сесію 24.12.2020 р.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік.

Додатки до проєкту рішення "Про Бюджет Арцизькоої міської ТГ на 2021 рік".

Проєкт рішення Про затвердження  міської комплексної програми «Безпечна Арцизщина» на 2021 рік.

Додаток до проекту рішення міської ради Міська комплексна програма «Безпечна Арцизщина» на 2021 рік.

Проєкт рішення Про призначення на посаду директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Арцизької  міської ради.

Проєкт рішення Про затвердження кошторису витрат на утримання апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік.

Проєкт рішення Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та чисельності установ та закладів Відділу культури та туризму на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та чисельності установ та закладів Відділу освіти, молоді та спорту на 2021 рік.

Проєкт рішення Про звернення до Кабінету Міністрів України.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження Програми “Благоустрій територій населених пунктів Арцизької міської територіальної громади” на 2021 рік.

Проєкт рішення Про преміювання працівників апарату міської ради, відділів та служб, керівників і їх заступників самостійних служб і управлінь та працівників окремих структурних підрозділів виконавчих органів Арцизької міської ради.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження Програми  “Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства” на 2021 рік.

ПРОЄКТ  РІШЕННЯ Про затвердження ставок оплати послуг в закладах дошкільної освіти на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про скасування рішення Арцизької міської ради №1971-VII від 09.07.2020р.

Проєкт рішення Про затвердження тарифу вартості на постачання теплової енергії для  бюджетної установи  Арцизького закладу загальної середньої освіти 1-111 ступенів №4 Арцизької міської ради  Одеської області.

Проєкт рішення Про умови оплати праці працівників виконавчого апарату Арцизької міської ради на 2021 рік.

Проєкт рішення Про умови оплати праці міського голови на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження вартості харчування в закладах загальної середньої освіти  на 2021 рік.

Проєкт рішення Про створення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Арцизької міської ради.

РЕГЛАМЕНТ Арцизької міської ради

Проєкт рішення Про встановлення  режиму  роботи закладів дошкільної освіти в місті Арциз.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок, розташованих в м. Арциз по вул. Пушкіна, 47а.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про передачу у приватну власність гр. Корнелюк Юрію Анатолійовичу земельну ділянку для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Пушкіна, 47а, м. Арциз Арцизький район Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості) та передачу гр. Іванову Сергію Дмитровичу (15/100 частин), гр. Тян Олександру Степановичу (19/100 частин), гр. Савчук Наталії Григорівні (28/100 частин), гр. Головатій Галині Тарасівні (38/100 частин) у приватну спільну часткову власність земельну ділянку для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою: вул. Гагаріна, 45, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Івановій Людмилі Іванівні в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Горького, 12, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою  щодо інвентаризації земель комунальної власності, з цільовим призначенням земельних ділянок:  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка), за адресами:  вул. Садова, 13, вул. Лугова, 62, м. Арциз, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за адресою: вул. Бондарєва, м. Арциз Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Бутенко Миколі Анатолійовичу (12/25 частки) у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. 28 Червня, 186, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  передачу у приватну власність гр. Зінчук Дмитру Сергійовичу земельні ділянки для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Піонерська, 30, м. Арциз Арцизький район Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок, розташованих в м. Арциз по вул. Піонерська, 30.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Захарову Альберту Михайловичу для  будівництва  індивідуальних гаражів, за адресою: вул. 8 Березня, 19а, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Каралі Галині Олександрівні у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Акімова, 7, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Кирпичонок Валентині Зіновіївні, гр. Сороці Віталію Леонідовичу, гр. Воронцову Сергію Сергійовичу в оренду строком на 5 (п’ять) років земельну ділянку для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою: вул. Бондарєва, 78а, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клімову Анатолію Івановичу для  будівництва  індивідуальних гаражів, за адресою: вул. 8 Березня, 15а, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клімовій Вікторії Миколаївні для  будівництва  індивідуальних гаражів, за адресою: вул. 8 Березня, 17а, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  надання гр. Колосовій Зінаїді Миколаївні та гр. Ярим Ірині Володимирівні дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 5 (п’ять) років земельної ділянки по  вул. Гагаріна, 12 м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель запасу комунальної власності, яка розташована на території Арцизької міської ради Одеської області, Арцизького району Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про укладання договору на встановлення земельного сервітуту на теритрії Арцизької міської ради Арцизького району Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу гр. Кураловій Валентині Василівні(17/20 частки) у приватну власність земельні ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарстваза адресою: вул. Червоноглинська, 44, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Русєву Сергію Васильовичу за адресою: вул. Гагаріна, 1а/670, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Русєвій Олені Броніславівні за адресою: вул. Гагаріна, 1а/589, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу гр. Сергєєву Валентину Аркадійовичу та гр. Терзіновій Валентині Костянтинівні в оренду строком на 10 (десять) років земельних ділянок для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Карла Маркса, 9, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу гр. Спіновій Ользі Павлівні в оренду строком на 10 (десять) років земельних ділянок для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Соборна, 24, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  передачу у приватну спільну часткову власність гр. Стельмах Наталі Вікторівні, гр. Стельмах Володимиру Анатолійовичу, гр. Стельмах Вікторії Володимирівні, гр. Стельмах Олександру Володимировичу, гр. Стельмах Анатолію Володимировичу (по 1/5 частці кожному) земельні ділянки: для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Соборна, 18, м. Арциз Арцизький район Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Христюку Валерію Карповичу.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Мартинову Геннадію Івановичу у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Вокзальна, 37б, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Мартиновій Василині Геннадіївні у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Вокзальна, 37г, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  надання гр. Подкоритовій Валентині Порфиріївні дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 5 (п’ять) років земельної ділянки по  пров. Транспортний, 2а в м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка).

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, за рахунок земель житлової та громадської забудови Арцизької міської ради, у постійне користування Комунальному некомерційному підприємству «Арцизька центральна районна лікарня» Арцизької міської ради Одеської області для охорони здоров’я і соціальних послуг, за адресою: провулок Лікарняний, 1 «Г», місто Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до додатку рішення Арцизької міської ради «Про уточнення назв вулиць, провулків, площ, скверів у м. Арциз» №1215-VІ від 27.06.2013 року.