Матеріали на сесію 26.01.2021

Проєкт рішення Про затвердження програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на 2021-2024 роки.

Програма цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на 2021 – 2024 роки.

Проєкт рішення Про затвердження програми «Територіальна оборона» на 2021 – 2022 роки».

ПРОГРАМА «Територіальна оборона» на 2021 – 2022 роки».

Проєкт рішення Про затвердження програми по локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території Арцизької міської громади на 2021-2026 роки.

Проєкт рішення Про затвердження  програми про  надання  одноразової грошової матеріальної допомоги мешканцям Арцизької територіальної громади на 2021 рік.

Проєкт рішення Про затвердження Програми «Здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування Арцизької територіальної громади»  на 2021 рік.

Проєкт рішення Про передачу в оперативне управління відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської  ради юридичних прав закладів та установ освіти комунальної власності Арцизької міської  ради.

Проєкт рішення Про зміну засновника, перейменування закладів дошкільної освіти реорганізованих сільських рад та затвердження їх статутів.

Проєкт рішення Про затвердження Положення «Про уповноважену особу з організації та проведення закупівель Арцизької міської ради».

Проєкт рішення Про внесення змін  та доповнень до рішення  Арцизької міської ради від 24 грудня  2020 року № 74 - VІІІ «Про затвердження структури та чисельності установ та закладів відділу освіти, молоді та спорту  на 2021 рік».

Проєкт рішення Про затвердження Статутів закладів дошкільної освіти Арцизької міської ради у новій редакції.

Проєкт рішення Про внесення змін та доповнення до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року №76- VІІІ «Про встановлення режиму роботи закладів дошкільної освіти в місті Арциз».

Проєкт рішення Про затвердження нової редакції Статуту Арцизького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Арцизької міської ради.

Проєкт рішення Про затвердження Положення «Про порядок встановлення щорічної  премії Арцизької міської ради учнівській молоді за особисті навчальні досягнення».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та чисельності установ та закладів відділу культури та туризму міської ради на 2021 рік  у новій редакції.

Проєкт рішення Про надання дозволу Арцизькому закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Арцизької міської ради на передачу в оренду майна (твердого покриття).

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про передачу в оперативне управління відділу культури та туризму Арцизької міської ради майнові права на юридичних осіб та майно комунальної власності Арцизької міської ради.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури.

Проєкт рішення Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансового плану комунальними некомерційними підприємствами охорони здоров’я Арцизької міської ради.

Проєкт рішення Про зміну засновника (власника) комунальних підприємств Задунаївської, Главанської, Деленської, Новоіванівської сільських рад та затвердження їх статутів в новій редакції.

Проєкт рішення Про надання дозволу на укладання договорів оренди та затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня», які передані в оренду.

Проєкт рішення Про затвердження  програми підготовки лікарських кадрів для комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» на 2021 - 2022 роки.

ПРОГРАМА підготовки лікарських кадрів для комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня»  на 2021-2022 роки.

Проєкт рішення Про затвердження програми безоплатного та пільгового відпуску  лікарських засобів  за рецептами лікарів, у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021-2022 роки.

ПРОГРАМА безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів, у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021-2022 роки.

Проєкт рішення Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» на 2021 рік.

Проєкт рішення Про затвердження переліку платних послуг, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Арцизька центральна опорна лікарня» на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради».

Програма розвитку та фінансової підтримки КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради Одеської області»на 2021 рік.

СТАТУТ КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».

Пояснювальна записка до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради Одеської області» на 2021 рік».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради».

Фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради».

Проєкт рішення Про надання згоди на безоплатне прийняття медичного обладнання до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади.

Проєкт рішення Про затвердження структури та чисельності комунального підприємства «Арцизьке фізкультурно-спортивне підприємство «Колос» Арцизької міської ради на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження   програми фінансової підтримки комунальної організації Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний»  Арцизької міської ради на 2021 рік.

Проєкт рішення Про затвердження структури та чисельності комунальної організації Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради на 2021 рік.

Проєкт рішення Про зміну місцезнаходження юридичної особи Арцизька міська рада Арцизької міської територіальної громади Арцизького району Одеської області.

Проєкт рішення Про скасування рішення виконавчого комітету Арцизької міської ради від 21 грудня 2016 року №469 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна».

Проєкт рішення Про затвердження  плану роботи Арцизької міської ради на  2021 рік.

ПЛАН РОБОТИ Арцизької міської ради на 2021 рік.

Проєкт рішення Про затвердження Програми «Фінансування ремонту доріг на території Арцизької міської територіальної громади» на 2021 рік.

Проєкт рішення Про затвердження Програми «Забезпечення проведення нормативної грошової оцінки земель міста Арциз у 2021 році».

Проєкт рішення Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року №67- VІІІ «Про затвердження програми «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» на 2021 рік».

Проєкт рішення Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської  ради від 24 грудня 2020 року № 92 –УІІІ «Про  бюджет Арцизької міської територіальної громади  на 2021 рік».

Додаток Зміни до бюджету у січні 2021 року.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Златі Павлу Анатолійовичу, гр. Кияшко Янні Вадимівні в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Надеждівська, 8, с. Виноградівка, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Кушніру В’ячеславу Григоровичу у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Пушкіна, 56, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Пелівану Григорію Григоровичу для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою:  вул. Піонерська, 22, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Фоміну Роману Олексійовичу для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою:  вул. Преображенська, 33, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бузіяну Ігорю Владиславовичу для ведення особистого селянського господарства на території Арцизької міської ради Арцизького району, Одеської області (за межами населеного пункту).

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Михайліченку Трифону Пилиповичу для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва (землі сільськогосподарського призначення), розташованої на території Кам’янської сільської ради Арцизького району Одеської області (за межами населених пунктів).

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мукієнко Вікторії Сергіївні для  ведення особистого селянського господарства (землі сільськогосподарського призначення), розташованої на території Холмської сільської ради Арцизького району Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сокур Альбіні Юріївні для  ведення особистого селянського господарства (землі сільськогосподарського призначення), розташованої на території Главанської сільської ради Арцизького району Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки, розташованої в м. Арциз по вул. Європейська, 44.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  передачу в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Прометей Миколаївська Філія» земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: вул. Європейська, 44, м. Арциз Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, за рахунок земель житлової та громадської забудови Арцизької міської ради, у власність гр. Сараін Олені Леонідівні для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз, Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання Арцизькому міському споживчому товариству (магазин «М’ясо - молоко») дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  за адресою: вул. Соборна, 2ж, м. Арциз Арцизького району Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання Арцизькому міському споживчому товариству (магазин «Хлібний») дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  за адресою: вул. 28 Червня, 104а, м. Арциз Арцизького району Одеської області.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання АТ КБ «ПРИВАТБАНК» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: вул. Пушкіна, 47, м. Арциз, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про припинення повноважень заступника Арцизького міського голови Малєва О.М. у зв’язку з переведенням на іншу посаду.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  дострокове припинення  повноважень депутата Арцизької  міської ради  VIII скликання Стоянової О.П.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження заступника міського голови Арцизької міської ради.