Матеріали на сесію 19.03.2021

Проект рішення Про початок повноважень депутата Арцизької міської  ради VIII скликання Шидєрева А. І.

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ  Про надання дозволу на безоплатне прийняття з комунальної власності Теплицької сільської ради до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади житлової будівлі для розміщення дитячого будинку сімейного типу.

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ  Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 20 листопада 2020 року №7- VIII «Про обрання  постійних комісій Арцизької міської ради VIII скликання  та їх голів».

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ  Про  передачу в оренду приміщень адміністративної будівлі Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження Положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ  Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2020 рік комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради».

Пояснювальна записка до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на 2020 рік ».

ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ФІНАНСОВОГО ПЛАНУ ПІДПРИЄМСТВА.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження програми «Відшкодування ритуальних послуг» на 2021 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про передачу автомобілю з балансу Арцизької міської  ради на баланс комунальної організації Арцизький дитячий позашкільний заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження кошторису витрат на утримання комунальної організації Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради і вартості оздоровчої путівки на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про утворення Молодіжної ради при Арцизькій міській раді.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про створення робочої групи із розробки Стратегії розвитку освіти в громаді та плану формування спроможної освітньої мережі.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження умов проведення щорічного (заочного етапу) Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, виставки-конкурсу образотворчого, декоративно-ужиткового та фотомистецтва в межах фестивалю «Чисті роси» в Арцизькій міській територіальній громаді.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження програми з організації харчування учнів та вихованців в закладах освіти Арцизької міської ради  на 2021 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення сесії Арцизької міської ради від 22 лютого  2021 року № 192 - VІІІ «Про створення виконавчого органу Арцизької міської ради «Центр надання адміністративних послуг» та затвердження Положення, Регламенту і переліку адміністративних послуг».

Проект рішення Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 – VІІІ «Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».

Додаток №6 до рішення  міської ради від 24.12.2020р № 92-VIІІ.

Проект рішення Про затвердження детального плану території в с. Делень для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку - вежі.

Проект рішення Про надання Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради дозволу на прийняття зобов’язань за договорами.

ЗАВАНТАЖИТИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ