Матеріали на сесію 21.05.2021

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 8 грудня 2020 року № 22-VІІІ «Про початок реорганізації Виноградівської, Главанської, Деленської, Задунаївської, Кам’янської, Надеждівської, Новоіванівської, Прямобалківської, Холмської сільських рад шляхом приєднання до Арцизької міської ради».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про  затвердження комплексної програми соціальної  підтримки населення на 2021-2023 роки «Соціальний захист населення в Арцизькій міській територіальній громаді».

КОМПЛЕКСНА ПРОГРАМА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ НАСЕЛЕННЯ НА 2021-2023 РОКИ «СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ В АРЦИЗЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ».

НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЗАХОДИ комплексної програми соціальної підтримки населення на 2021-2023 роки «Соціальний захист населення в Арцизькій міській територіальній громаді».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 8 грудня  2020 року №18-VIII «Про утворення старостинських округів на території Арцизької міської ради».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 66-VIII «Про затвердження міської комплексної програми « Безпечна Арцизщина» на 2021 рік».

Міська комплексна програма «Безпечна Арцизщина» на 2021 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №137- VІІІ Про затвердження Положення «Про порядок встановлення щорічної премії Арцизької міської ради учнівській молоді за особисті навчальні досягнення».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року №74 - VІІІ «Про затвердження структури та чисельності установ та закладів відділу освіти, молоді та спорту на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про реорганізацію шляхом приєднання Арцизького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №3 Арцизької міської ради з утворенням філії.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до Генерального плану поєднаного з планом зонування території міста Арциз Одеської області зі зміною меж.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження Комплексної програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі державного, місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Арцизької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Перелік автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року № 196-VIII “Про передачу автомобілів з балансу Арцизької міської ради на баланс комунальних підприємств Арцизької міської ради «Благоустрій» та «Водоканал» та комунальному некомерційному підприємству «Арцизька центральна опорна лікарня».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про передачу автомобілів з балансу Арцизької міської ради на баланс комунального підприємства Арцизької міської ради «Комфорт-16».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про передачу систем водозабезпечення сіл Арцизької територіальної громади з балансу Арцизької міської ради на баланс комунального підприємства Арцизької міської ради «Комфорт - 16».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про надання згоди на безоплатне прийняття окремого індивідуально визначеного майна із державної власності Болградської районної державної адміністрації Одеської області у комунальну власність Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про розгляд листа державного нотаріуса Арцизької районної державної нотаріальної контори Одеської області щодо передачі Арцизькій міській раді як співвласнику будинку № 19 по площі Механізаторів в місті Арциз Одеської області заяви про продаж 5/100 частки будинку.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження звіту про виконання бюджету  Арцизької міської територіальної громади за 1 квартал 2021 року.

ДОДАТОК Виконання бюджету Арцизької міської територіальної громади за доходами  за 1 квартал 2021 року.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 –VІІІ «Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження старости  Надеждівського старостинського округу в Арцизькій міській територіальній громаді.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 86-VIII «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Арцизької міської ради та ії виконавчих органів на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 20 листопада 2020 року №10-VIII «Про утворення виконавчого комітету Арцизької міської ради VIII скликання».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 84-VІІІ «Про затвердження плану роботи з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік та плану-графіку здійснення відстеження результативності діючих регуляторних актів Арцизькою міською радою на 2021 рік».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Арцизької територіальної громади матеріальних цінностей (периферійного обладнання).

Завантажити ЗЕМЕЛНІ ПИТАННЯ