Матеріали на сесію 19.10.2021

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 86-VIII «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 16 квітня 2021 року № 288-VIII «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Арцизької міської територіальної громади, управління яким здійснює Арцизька міська рада».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та чисельності установ та закладів відділу освіти, молоді та спорту на новий навчальний 2021-2022 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про надання згоди на безоплатне прийняття основних засобів та затвердження акту приймання-передачі основних засобів зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у власність Арцизької міської територіальної громади.

Додаток 1. Перелік медичного обладнання, яке безоплатно передається до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади.

Додаток 2. Акт приймання-передачі основних засобів. 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року №84-VIII «Про затвердження плану роботи з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік та плану-графіку здійснення відстеження результативності діючих регуляторних актів Арцизькою міської радою на 2021 рік».

Додаток. ПЛАН діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Арцизької міської ради на 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про оприлюднення проєкту рішення « Про затвердження програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Арцизькій міській територіальній громаді на 2021- 2023 роки».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради Одеської області від 22 лютого 2021 року № 194-VIII«Про надання згоди на безоплатне прийняття із державної власності майна відділу надання адміністративних послуг Арцизької районної державної адміністрації до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 –VІІІ «Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».

Завантажити земельні питання.