Матеріали на виконком 28.05.2021 р.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про утворення Ради розвитку Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про утворення міської комісії з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету міському бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на державну реєстрацію новонародженої дитини Микитась Микити Миколайовича, 08 травня 2021 року народження.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження висновку  щодо розв`язання спору про доцільність визначення місця  проживання Левченко Єви Сергіївни,  18 вересня 2017 року народження.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про встановлення тарифів централізованого водопостачання та водовідведення в сільських населених пунктах Арцизької міської територіальної громади».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП «Комфорт-16».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про встановлення вартості окремих видів ритуальних послуг, які надаються КП «Комфорт - 16» в сільських населених пунктах Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про організацію цивільного захисту на території Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про приватизацію житла Тутовою Г.А.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про приватизацію житла Василькевич Н.В.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до свідоцтва про право власності на нерухоме майно.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження протоколу №2 від 14 травня 2021 року засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Арцизької міської ради.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про визначення посадових осіб, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення в галузі житлових прав громадян, житлово-комунального господарства та благоустрою.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу КП «Благоустрій» на видалення зелених та сухих насаджень.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про розгляд заяви ФОП Параняка В.О. щодо дозволу на тимчасову торгівлю сезонними плодоовочевими товарами.

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  уточнення адреси.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про присвоєння адреси житловому будинку, будівлям та спорудам, що утворюються в результаті поділу.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (сільськогосподарський склад), який розташований на території Надеждівської сільської ради (за межами населеного пункту).

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про  присвоєння адреси земельній ділянці.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про надання матеріальної допомоги на поховання померлого.