• На головну
  • Новини
  • Голова громади розпочав робочі виїзди з інспекцією до населених пунктів Арцизької громади

Голова громади розпочав робочі виїзди з інспекцією до населених пунктів Арцизької громади

Сьогодні, 20 квітня 2021 року, голова громади Сергій Парпуланський відвідав два старостинські округа громади.

З 1 квітня 2021 року в Арцизькій громаді стартував екологічний двомісячник. В рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» було заплановано ряд суботників в м. Арцизі та в селах громади. Станом на сьогодні більшість з них вже проведено.
Головою громади Сергієм Парпуланським було організовано робочі поїздки до усіх населених пунктів громади з метою перевірки проведення суботників та контролю за станом навколишнього довкілля в селах.
Перша інспекція була здійснена до Деленського та Новоіванівського старостинських округів. Голова громади разом з начальником відділу ЖКГ Горяйновим Віталієм Миколайовичем проінспектували в’їзд до сіл, чистоту та озеленення вулиць та виконання інших видів робіт з благоустрою сіл.
В цілому, в даних селах громади ще проводяться санітарно-екологічні роботи з благоустрою села, на в’їзді прибрані стихійні звалища, лісосмуги між селами чисті. Головою громади були зроблені певні зауваження та надані завдання старостам для їх усунення. Станом проведення суботників члени інспекції залишилися задовільними.
Крім цього, в с. Делень існує проблема підтоплення однієї з вулиць села навесні у період паводку.

Голова громади Сергій Парпуланський надав відповідні доручення начальнику ЖКГ та старості села для рішення даної проблеми у найкоротший час.

ва

изображение viber 2021 04 20 17 15 20

изображение viber 2021 04 20 17 15 22

изображение viber 2021 04 20 17 15 ава

ккк

пп

ук

ывыв