• На головну
  • Новини
  • Голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький обговорив питання безперебійних поставок медичного кисню до одеського регіону на зустрічі з керівництвом компанії «Лінде Газ Україна»

Голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький обговорив питання безперебійних поставок медичного кисню до одеського регіону на зустрічі з керівництвом компанії «Лінде Газ Україна»

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, разом зі своїм І-м заступником Борисом Волошенковим провели робочу зустріч з генеральним директором ПраТ «Лінде Газ Україна» Дмитром Бебешком.

Важливість цієї зустрічі обумовлена тим, що на сьогодні ПрАТ «Лінде Газ Україна» представляє на ринку України провідну світову компанію у сфері виробництва промислових газів та інжинірингу «Linde Group».

Промислові гази компанії Linde використовуються для виконання спеціальних завдань у всіх галузях промисловості: у металообробці та металургії, хімічній промисловості та енергетиці, у харчовій промисловості та для охорони навколишнього середовища, при виробництві скла та електронного обладнання, у будівництві, для виробництва гуми та пластику, медицині, а також під час проведення наукових досліджень.

Під час зустрічі голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький обговорив з генеральним директором ПраТ «Лінде Газ Україна» Дмитром Бебешком питання забезпечення зазначеною компанією безперебійних поставок медичного кисню до Одеського регіону для забезпечення функціонування медичних установ, що забезпечують лікування хворих на COVID- 19.

Також досягнуто домовленості про монтаж двох 30-тонних ємкостей на території Одеської обласної клінічної лікарні та Центру екстреної медичної допомоги для зберігання та використання медичного кисню.

Варто відзначити, що ємкість, яку встановлять в Центрі екстреної медичної допомоги, планується використовувати як резервний резервуар, який зможе забезпечити добову потребу медичних установ Одеської області на піку споживання кисню.

259718526 3050122618638949 8831025731062399356 n