Оголошення про проведення конкурсу

Арцизька міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до складання звіту з експертної грошової оцінки комунального майна та здійснення рецензування експертної грошової оцінки комунального майна.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості комунального майна, яке підлягає передачі в оренду відповідно до Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна.

Учасникам конкурсу необхідно подати до конкурсної комісії такі документи:

  • Заяву на участь у конкурсі за формою, встановленою Положенням про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності (Додаток 3);
  • Копії установчих документів претендента (для юридичних осіб);
  • Копію паспорту (для фізичних осіб);
  • Копію ліцензії (сертифікату) на проведення експертної грошової оцінки об’єктів нерухомості, завіреної нотаріально або органом, який її видав;
  • Конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт за 1 кв.м. нерухомого майна відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з оцінки комунального майна (подаються у запечатаному конверті);
  • Копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку комунального майна.

Конкурсна пропозиція претендента подається в окремому запечатаному конверті з надписом «На конкурс» та має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт, який не може перевищувати терміну, зазначеного у публікації. Конверт подається разом з описом його вмісту та інформацією про претендента.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання, претендент до участі у конкурсі не допускається. Комісією будуть розглядатися лише такі пропозиції учасників конкурсу, термін виконання робіт яких не перевищує 5 календарних днів.

Заяви на участь у конкурсі реєструються загальним відділом виконавчого комітету Арцизької міської ради.

Конкурс відбудеться 30 січня 2017 року за адресою: Одеська область, м. Арциз, вул. 28 Червня, 95-А, зал засідань о 14:00 год.

Документи до комісії приймаються до 25 січня 2017 року включно, за адресою: м.Арциз, вул. 28 Червня, 95-А, приймальня Арцизької міської ради.

Тел. для довідок: 3-11-50.