Оголошення про проведення конкурсу

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирними будинками

Організатор конкурсу:

Виконавчий комітет Арцизької міської ради,

68400, Одеська обл., Арцизький район, м.Арциз, вул.28 Червня, 95 корпус А

Інформація про осіб, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Макарова Тетяна Володимірівна- заступник міського голови, заступник голови комісії,

тел.(04845)3-10-97, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

ціна послуги, що включає відповідно до статті 12 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»,  зокрема, витрати на утримання і проведення ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної  площі об’єкта конкурсу;

рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою;

наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

фінансова спроможність учасника конкурсу;

наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання наведено в конкурсної документації, яку розміщено нижче.

Способи і місце отримання конкурсної документації:

Для участі у конкурсі учасники конкурсу подають заяву, у якій зазначають:

фізичні особи - підприємці - прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта);

юридичні особи - повне найменування, код за ЄДРПОУ.

Конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою організатором конкурсу його учаснику протягом трьох робочих  днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою конкурсній комісі їза адресою: 68400,Одеська обл., Арцизький район, м.Арциз, вул.28 Червня,95 корпус А.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій до 15.00 год. 11.01.2017 р.

Місце розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями : 68400, Одеська обл., Арцизький район, м.Арциз, вул.28 Червня,95 корпус А., зал засідань.

Дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:10.00 год. 12.01.2017 р.

Додаток. Конкурсна документація