• На головну
  • Новини
  • В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУЄ ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС «КОХАННЯ – ЗІТХАННЯ 2023»

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУЄ ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС «КОХАННЯ – ЗІТХАННЯ 2023»

Зовсім скоро 14 лютого, коли закохані у всьому світі відзначають найромантичніше свято - День Святого Валентина. Для вас це свято теж особливе? Тоді сміливо беріть участь у фотоконкурсі «Кохання-зітхання 2023» від Арцизької міської ради та вигравайте подарунки!
Не важливо, багато років ви одружені чи тільки-но зустріли свою половинку - надсилайте кращі фото своєї пари, розкажіть історію свого кохання та беріть участь у голосуванні.
За результатами голосів буде визначено три пари переможців.
Умови для участі дуже прості:
  • Зробіть або оберіть з архіву улюблене фото вашої пари та розкажіть історію вашого кохання. ВАЖЛИВО: у конкурсі не беруть участь весільні світлини!
  • Надішліть фото та свою лав-сторіна електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. У листі обов’язково вкажіть ім’я та прізвище учасників на фото, населений пункт, а також контактний номер телефону для зворотнього зв’язку.
Зробити це можна з 30 січня 2023 року до 7 лютого 2023 року. Після чого розпочнеться етап голосування.
➡️ Підпишіться на офіційну групу громади у мережі Фейсбук – «Арцизька громада».
7 лютого усі фото будуть опубліковані на сторінці Арцизької громади у соціальній мережі facebook в альбомі “Фотоконкурс "Кохання – зітхання 2023”, де і розпочнеться найзапекліший етап – голосування.
  • Як тільки фото з’явиться у спеціальному альбомі у групі «Арцизька громада» у мережі Фейсбук та розпочнеться голосування, поділіться посиланням на своїй сторінці у соцмережах, обов’язково розкажіть про це друзям, щоб підтримали вас!
Підведення підсумків та оголошення переможців конкурсу відбудеться 14 лютого о 12:00 у офіційній групі «Арцизька громада» у мережі Фейсбук.
Проголосувати за учасників можна до завершення конкурсу.
Три пари, які наберуть найбільшу кількість лайків за своє фото та лав-сторі (історію свого кохання), отримають грошові подарункові сертифікати від Арцизької міської ради на приємні презенти для один одного:
1 місце – сертифікат на 1500 грн,
2 місце - сертифікат на 1000 грн,
3 місце - сертифікат на 1000 грн.
У конкурсі немає обмеження за віком: надіслати фото, на якому відображені Ви та Ваша половинка можуть усі бажаючі мешканці Арцизької громади.
Адже не дарма ж кажуть, що коханню всі роки підкорені!
photo 2023 01 30 14 12 49