Повідомлення про оприлюднення

Повідомлення про оприлюднення проекту
регуляторного акту - проекту рішення Арцизької міської ради "Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік"

Арцизька міська рада повідомляє, що відповідно до вимог статей 9, 13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Арцизька міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Арцизької міської ради "Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік".

Проект рішення "Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік" та аналіз регуляторного впливу розміщені в мережі інтернет на офіційному веб-сайті Арцизької міської ради за адресою: http://www.arciz-rada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність» та на інформаційному стенді Арцизької міської ради за адресою: м.Арциз, вул. 28 Червня, 95 корпус “А”.

Пропозиції та зауваження щодо проекту направляти до виконкому Арцизької міської ради впродовж місяця з дня оприлюднення проекту за адресою: 68400, Одеська область, м.Арциз, вул. 28 Червня, 95 корпус «А», електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..