УВАГА! КОНКУРС

Виконком Арцизької міської ради оголошує конкурс на право здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху у прямому та зворотному напрямках.

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводиться відповідно до ст.42-46 Закону України “Про автомобільний транспорт” та Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081, рішенням виконкому Арцизької міської ради № 385 від 17.01.2019 р. “Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування”.

ОБ’ЄКТИ КОНКУРСУ

1.Маршрут № 7 «вул. Калмикова - вул. Вокзальна».

Шлях проходження: вул. Калмикова – вул. Першотравнева - вул. Трудова - вул. 28 Червня - вул. Соборна - вул. Пушкіна - вул. Вокзальна.

Кількість транспортних засобів – 2.

Режим роботи - щоденно.

Кількість оборотних рейсів – 2.

Режим руху - звичайний.

2.Маршрут № 8 «вул. Інтернаціональна – вул. Вокзальна».

Шлях проходження: вул. Інтернаціональна - вул. Будівельників - вул. Соборна - вул. 28 Червня - вул. Вокзальна.

Кількість транспортних засобів – 2.

Режим роботи - щоденно.

Кількість оборотних рейсів – 2.

Режим руху - звичайний.

3.Маршрут № 6 «АЗС «Мавекс» - вул. Добровольського»

Шлях проходження: «АЗС «Мавекс» - вул. Аккерманська - вул. Шевченка - вул. Карла Маркса - провул. Транспортний - вул. 28 Червня - вул. Соборна - вул. Будівельників - вул. Добровольського.

Кількість транспортних засобів - 2.

Режим роботи - щоденно.

Кількість оборотних рейсів – 7.

Режим руху – звичайний.

ОСНОВНІ УМОВИ КОНКУРСУ:

1. Використання в достатній кількості автомобільними перевізниками на законних підставах сертифікованих, технічно справних і необхідним чином обладнаних автобусів, з кількістю пасажирських місць не менше 18.

2. Дотримання перевізниками-претендентами вимог ст. 34 Закону України «Про автомобільний транспорт».

3. Наявність розміщеної в салоні необхідної (згідно п.27 Правил надання послуг пасажирського транспорту) інформації, а саме:

- права та обов’язки водія і пасажира,

- позначення входу і виходу,

- відомості про перевізника (найменування, адреса, номер телефону),

- інформація про загальну пасажиромісткість.

4. Наявність пройденого щорічного обов'язкового медичного огляду.

5. Інші умови, визначені чинним законодавством України у галузі автомобільних перевезень.

6. Зобов’язання перевізників щодо оновлення транспортних засобів для перевезення пасажирів протягом одного року.

7. Наявність транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ

1. Заява претендента встановленого зразка із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати претендент.

2. Нотаріально завірена копія ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватись в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні).

3. Копія витягу із державного реєстру фізичних та юридичних осіб-підприємців.

4. Копії паспорту, реєстраційного номеру облікової картки платника податків претендента (для фізичних осіб-підприємців) або свідоцтва про реєстрацію юридичної особи (для юридичних осіб).

5. Копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації).

6. Документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі із зазначенням дати проведення конкурсу.

7. Перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою “з місцем водія/ без місця водія”), VІN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу.

8. Копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті.

9. Копія протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу.

10. Перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність.

11. Копія медичної книжки водія.

12. Копія посвідчення водія.

13. Копія полісу обов’язкового страхування.

14. Анкета встановленого зразка.

15. Копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останні повні два квартали.

16. Копія документів, що підтверджують наявність у претендента умов для технічного, медичного обслуговування та зберігання транспортного засобу.

17. Додаткова інформація: пріоритет об’єкту конкурсу, інвестиційний проект-зобов’язання (надається обов’язково, якщо перевізник-претендент не має достатньої кількості автобусів, які відповідають вимогам конкурсу за класом, пасажиромісткістю, параметрам комфортності), благодійна діяльність, інше.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 25 лютого 2019 року (включно) за адресою: м. Арциз, вул. 28 Червня, 95 А, кабінет заступника міського голови щоденно, крім святкових і вихідних днів. Конкурс відбудеться 7 березня 2019 року о 10:00 в актовій залі Арцизької міської ради, за адресою: м.Арциз, вул.28 Червня, 95 А. Реєстрація учасників з 9:30 в кабінеті заступника міського голови. Розмір оплати за участь у конкурсі складає 600 грн.

Реквізити для оплати:

р/р 31412544015039

призначення – 24060300 – за участь у конкурсі перевізників 07.03.19 р.

МФО – 899998

Код банку – 38019107

Банк: Казначейство України (ЕАП)

За інформацією про порядок проведення конкурсу, його умови, а також з переліком необхідних документів можна ознайомитись в кабінеті заступника міського голови та за телефоном 3-10-97.

Виконавчий комітет Арцизької міської ради