ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про встановлення тарифу на проїзд у міському транспорті загального користування

АРЦИЗЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

Про встановлення тарифу на проїзд у міському транспорті загального користування

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статтей 28, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 31 Закону України «Про автомобільний транспорт», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», розглянувши заяви перевізників арцизьких міських маршрутів щодо погодження підвищення тарифу на проїзд на міських маршрутах загального користування, враховуючи економічне обґрунтування вартості проїзду та з метою забезпечення стабільної прибуткової роботи перевізників і надання якісних послуг населенню (додаються), виконавчий комітет Арцизької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф на проїзд у міському транспорті загального користування за одного пасажира у сумі 7 гривень 00 копійок.
2. Відділу інформаційно-комунікаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Арцизької міської ради оприлюднити дане рішення на веб-сайті Арцизької міської ради.
3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Арцизької міської ради від 29 січня 2018 р. № 196 «Про погодження тарифу на проїзд у міському транспорті загального користування».
4. Дане рішення набирає чинності з наступного дня після опублікування.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Бахчеван Т.Д.


Проект рішення підготовлений відділом капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, транспорту та благоустрою Арцизької міської ради