Матеріали на сесію 18.06.2021

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №1 Про затвердження Порядку врегулювання конфлікту інтересів в Арцизькій міській раді та її виконавчих органах.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №2 Про запровадження відзнаки – звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади», затвердження Положень про її присвоєння та Книгу пошани.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №3 Про  внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту Арцизької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №4 Про безоплатне прийняття у комунальну власність Арцизької міської територіальної громади житлового будинку (дитячий будинок сімейного типу) та земельної ділянки, розташованих за адресою: вул. Першотравнева,  буд.10, м. Арциз, Одеська область.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №5 Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади матеріальних цінностей.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №6 Про затвердження Статуту комунального закладу «Арцизький історико-краєзнавчий музей» у новій редакції.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №7 Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 19 березня 2021 року № 251-VIII «Про затвердження Положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Арцизької міської ради».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №8 Про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна Арцизької міської територіальної громади».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №9 Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на придбання  об’єкту нерухомості – житлового приміщення для медичного працівника.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №10 Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №11 Про реорганізацію комунальних підприємств «Главанець», «Новоіванівське» та «Ізвор».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №12 Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року № 198-VIII «Про затвердження структури та чисельності комунального підприємства  «Комфорт-16» на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №13 Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року № 156 - VIIІ «Про затвердження структури та чисельності Комунального підприємства «Арцизьке фізкультурно-спортивне підприємство «Колос» Арцизької міської ради на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №14 Про звіти директорів комунальних підприємств «Житловик», «Благоустрій», «Водоканал» за І квартал 2021 року.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №15 Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові  Парпуланському Сергію Афанасійовичу.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №16 Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 –УІІІ «Про  бюджет Арцизької міської територіальної громади  на 2021 рік».

ЗАВАНТАЖИТИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ