Матеріали на сесію 24.12.2021

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року №185- VIII «Про затвердження Програми розвитку освітньої галузі Арцизької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

Додатки до ПРОЕКТУ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року №185- VIII «Про затвердження Програми розвитку освітньої галузі Арцизької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про погодження наміру передачі в оренду майна комунальної власності Арцизької міської територіальної громади, яке перебуває на балансі Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження вартості харчування та встановлення пільгових умов оплати за харчування в закладах дошкільної освіти Арцизької міської ради на 2022 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження вартості харчування та встановлення пільгових умов оплати за харчування в закладах загальної середньої освіти Арцизької міської ради на 2022 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року №188-VIII «Про затвердження програми розвитку культури, туризму та збереження історико-культурної спадщини Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».

Програма розвитку культури, туризму та збереження історико-культурної спадщини Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження програми розвитку культури, туризму та збереження історико-культурної спадщини Арцизької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження переліку закладів культури базової мережі місцевого рівня Арцизької міської територіальної громади.

ПЕРЕЛІК закладів культури базової мережі місцевого рівня Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ  Про затвердження структури та чисельності установ та закладів, підпорядкованих відділу культури та туризму Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року № 148-VIII «Про затвердження програми підтримки лікарських кадрів для комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» Арцизької міської ради на 2021 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року № 150-VIII «Про затвердження програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» Арцизької міської ради на 2021-2022 роки.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження програми підтримки лікарських кадрів для Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на 2022-2023 роки.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на 2022-2023 роки.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №154-VІІІ «Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради Одеської області» на 2021 рік». 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на 2022-2023 роки.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та чисельності Комунального підприємства «Арцизьке фізкультурно-спортивне підприємство «Колос» Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та чисельності комунального підприємства «Комфорт-16» на 2022 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №157-VIII «Про затвердження програми фінансової підтримки комунальної організації Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та чисельності Комунального підприємства «Трудовий архів Арцизької міської ради» на 2022 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та загальної чисельності Комунальної організації Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №163-VIII «Про затвердження Програми «Безпечна громада» на 2021 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження кошторису витрат на 2022 рік на утримання апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про умови оплати праці міського голови на 2022 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів на 2022 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про умови оплати праці працівників апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів на 2022 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження структури та загальної чисельності Комунального підприємства «Благоустрій» на 2022 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 21 травня 2021 року №352-VIII «Про затвердження Комплексної програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі державного, місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Арцизької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

Додаток до Комплексної програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі державного, місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Арцизької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Додаток до Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі державного, місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Арцизької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 68-VIII «Про затвердження програми «Благоустрій територій населених пунктів Арцизької міської територіальної громади» на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження програми «Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду на 2021 рік».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 67-VIII «Про затвердження програми «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №164-VIII «Про затвердження Програми «Забезпечення проведення нормативної грошової оцінки земель міста Арциз у 2021 році»».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги за адресою: вул. Добровольського, м. Арциз, Одеської області.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 16 квітня 2021 року №286-VIII «Про затвердження програми «Компенсація пільгового проїзду окремих категорій громадян в залізничному транспорті на 2021 рік»».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №129-VIII «Про затвердження програми про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 –VІІІ «Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2022 рік. 

ДОДАТКИ ДО ПРОЄКТУ РІШЕННЯ Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2022 рік.