Матеріали на виконком 27.08.2021 р.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №1 Про надання дозволу на вчинення правочину на ім’я Христюк Софії Валеріївни, 19 червня 2010 року народження.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №2 Про надання дозволу на вчинення правочину Плекан Тимура Євгеновича, 08 квітня 2016 року народження.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №3 Про виведення зі складу  дитячого будинку сімейного типу Нєнових Колеснікової  (Водинчар) Валентини Русланівни, 28  грудня 2002 року народження.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №4 Про виведення зі складу  дитячого будинку сімейного типу Нєнових   Сватаненко Ольги Миколаївни, 21 серпня 2003 року народження.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №5 Про виведення зі складу  дитячого будинку сімейного типу  Куцарєвих   Нагиби Юлії Петрівни, 08 серпня 2001 року народження.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №6 Про затвердження протоколу № 6 від 25 серпня 2021 року засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №7 Про видачу і продовження строку дії посвідчень батьків багатодітної сім`ї та дитини з багатодітної сім`ї.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №8 Про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №9 Про надання матеріальної допомоги на поховання померлого.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №10 Про приватизацію житла Хохловою Н.І., Ганєвим І.Ф., Ганєвою Л. М., Ганєвим Ф.І.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №11 Про приватизацію житла Лантіновим С.І., Лантіновою К.П.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №12 Про приватизацію житла Лісаускасом Т.А.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №13 Про створення тимчасової Комісії з питань проведення перевірки домогосподарств фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців, сімейних фермерських господарств, які є власниками бджолосімей та мають право на нарахування дотації за бджолосім'ї, на території Арцизької міської територіальної громади.

ДОДАТОК 1 | ДОДАТОК 2 | ДОДАТОК 3 | ДОДАТОК 4 | ДОДАТОК 5

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №14 Про  коригування адреси земельної ділянки по вул. Преображенська, 21.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №15 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Арцизької міської ради від 04 червня 2021 року № 119  «Про затвердження схеми руху великовантажних транспортних засобів у м. Арциз».