Матеріали на виконком 27.04.2023 р.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №1 Про затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав **********, **********року народження, та **********, **********року народження, відносно їх малолітньої дитини **********, **********року народження.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №2 Про затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав **********щодо його неповнолітніх дітей: **********, **********року народження, **********, **********року народження, **********, **********року народження, та **********, ********** року народження.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №3 Про затвердження протоколу № 4 засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Арцизької міської ради від 28 березня 2023 року.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №4 Про приватизацію житла *******., *******.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №5 Про внесення змін до свідоцтва про право власності.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №6 Про погодження актів прийняття та передачі благодійної/гуманітарної допомоги від резидентів і нерезидентів в умовах воєнного стану в Україні.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №7 Про надання дозволу КП «Благоустрій» на видалення зелених та сухих насаджень.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №8 Про надання фізичній особі-підприємцю Прохоровій Наталі Володимирівні дозволу на благоустрій території, прилеглої до магазину по вул. Калмикова, 39 в м. Арциз.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №9 Про присвоєння адреси житловому будинку.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №10 Про присвоєння адреси житловому будинку.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №11 Про погодження місця розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та надання фізичній особі-підприємцю Омельченку Олександру Антоновичу дозволу на складання паспорту прив’язки тимчасової споруди, розташованої за адресою: вул. Добровольського (біля павільйону - піцерія), м. Арциз, Болградський район, Одеська область.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №12 Про присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна – Комплексу нежитлових будівель та споруд, розташованих біля м. Арциз за межами населеного пункту, який належить ТДВ «Комсомолець».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №13 Про затвердження подання органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна у разі визнання ********** недієздатним.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №14 Про безкоштовну передачу мешканцям Арцизької міської територіальної громади продуктів харчування, придбаних за кошти благодійного фонду Комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» Арцизької міської ради та підприємців для формування продовольчих наборів.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №15 Про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №16 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Арцизької міської ради від 04 червня 2021 року №116 «Про визначення посадових осіб, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення в галузі житлових прав громадян, житлово-комунального господарства та благоустрою».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №17 Про виплату грошових винагород спортсменам Арцизької міської територіальної громади за результатами олімпійських, неолімпійських, параолімпійських та дефолімпійських видів спорту на 2023 рік.