Онлайн ярмарок вакансій

В рамках обласного ярмарку вакансій 26 квітня в Арцизькій районній філії Одеського ОЦЗ за допомогою платформи GoogleMeetвідбувся Ярмарок вакансій у режимі онлайн. Мета заходу – надати можливість особам з числа безробітних та шукачам роботи ознайомитися з відкритими та перспективними вакансіями.

На захід були запрошені роботодавці, які протягом багатьох років співпрацюють з Арцизькою районною філією: ТОВ «Шампань України», КП «Благоустрій», ТДВ «Арцизький ЗБВ». В форматі заходу роботодавці презентували понад 20 актуальних вакансій різного спрямування: від робітничих професій до офісних службовців.

На початку трансляції провідний фахівець з питань зайнятості Юлія Іванова презентувала учасникам спектр послуг, які надає відділ взаємодії з роботодавцями, сучасні форми працевлаштування такі як: скайп – бесіда, або онлайн співбесіда з роботодавцем за допомогою сучасних платформ та месенджерів, перелік сайтів та соціальних мереж для перегляду цікавих вакансій; та актуальні контакти за якими шукачі роботи можуть надіслати своє резюме та звернутися з приводу пошуку роботи.

В ході заходу представники підприємств проводили співбесіду з претендентами на вільні місця, зацікавлювали їх умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували достойний рівень заробітної плати. Представниками філії були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби.

За попередніми даними запрошення на роботу під час Ярмарку отримали 11 осіб.

20210426 120438 1