• На головну
  • Регуляторна політика
  • Проекти регуляторних актів
  • ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ – ПРОЕКТУ РІШЕННЯ АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ПРО ЗА-ТВЕРДЖЕННЯ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В АРЦИЗЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ НА 2021- 2023 РОКИ»

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ – ПРОЕКТУ РІШЕННЯ АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ПРО ЗА-ТВЕРДЖЕННЯ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В АРЦИЗЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ НА 2021- 2023 РОКИ»

Повідомлення про оприлюднення проекту
регуляторного акту – проекту рішення Арцизької міської ради «Про за-твердження програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Арцизькій міській територіальній громаді на 2021- 2023 роки»


Дата: 22.10.2021

Арцизька міська рада повідомляє, що відповідно до вимог статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Арцизька міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Арцизької міської ради «Про затвердження Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Арцизькій міській територіальній громаді на 2021- 2023 роки».
Проект рішення «Про затвердження Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Арцизькій міській територіальній громаді на 2021- 2023 роки» та аналіз регуляторного впливу розміщені в мережі інтернет на офіційному веб-сайті Арцизької міської ради за адресою: http://www.arciz-rada.gov.ua.
Пропозиції та зауваження щодо проекту направляти до відділу економіки та інвестицій Арцизької міської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту за адресою: 68400 Одеська область, м.Арциз, вул. Соборна, буд. 46, або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ОЗНАЙОМИТИСЬ з ПРОЕКТОМ РІШЕННЯ Про затвердження Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Арцизькій міській територіальній громаді на 2021- 2023 роки.

ОЗНАЙОМИТИСЬ з Аналізом регуляторного впливу проекту рішення Арцизької міської ради «Про затвердження Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Арцизькій міській територіальній громаді на 2021- 2023 роки».