вул. Преображенська №6 від 30.09.2017 року

Завантажити файл

У відповідності до п. 9 ст. 10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», п. 8 Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами, затвердженого постановою КМУ від 24.02.16 р. № 109, виконавчий комітет Арцизької міської ради розміщує результативну частину протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку №6-а по вул. Преображенська в м.Арциз від 30.09.2017 року:

1. Відкликати призначеного управителя будинку. Визначити управителем житлового будинку в м. Арциз, Одеської області вулиці Преображенська, будинок № 6 товариство з обмеженою відповідальністю «Арцизька Управляюча Компанія». Уповноважити Арцизьку управляючу компанію на надання протоколу зборів співвласників до виконавчого комітету Арцизької міської ради на зберігання. Затвердити наступні умови договору з управителем:

 

 

 

Перелік послуг

Витрати на 1 м2

1

Утримання, реконструкція, проведення поточного ремонту спільного майна

0,70

2

Прибирання прибудинкової території

0,48

3

Винагорода управителю

0,40

 

Всього витрат за 1 м2 загальної площі квартири:

1,58

 

2. Обрати Шахрай Сніжану Миколаївну уповноваженою особою співвласників будинку під час укладення, внесення змін та розірвання договору з управителем, здійснення контролю за його виконанням.