вул. Преображенська, № 3-а від 5 серпня 2022 року

У відповідності до пункту 9 статті 10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», пункту 8 Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.16 р. № 109, виконавчий комітет Арцизької міської ради розміщує результативну частину протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку № 3-а по вул. Преображенська в м.Арциз від 08 липня 2022 року:

1. Відкликати призначеного управителя будинку. Визначити управителем житлового будинку в м. Арциз Одеської області по вулиці Преображенська, будинок № 3-а Товариство з обмеженою відповідальністю «Арцизька Управляюча Компанія». Уповноважити Арцизьку управляючу компанію на подання протоколу зборів співвласників будинку до виконавчого комітету Арцизької міської ради на зберігання, затвердити умови договору з управителем:

Перелік послуг Витрати на 1 м. кв.
1 Утримання, реконструкція, проведення поточного ремонту спільного майна, освітлення під’їздів 0,76 грн.
2 Прибирання прибудинкової території та під’їздів 2,22 грн.
3 Винагорода управителю 0,49 грн.
  Всього витрат за 1 м. кв. загальної площі квартири: 3,47 грн.

 

2. Обрати Вєлєву Вікторію Вікторівну уповноваженою особою співвласників будинку під час укладання, внесення змін та розірвання договору з управителем, здійснення контролю за його виконанням.

3. Провести наступні збори співвласників житлового будинку № 3-а по вул. Преображенська, в м. Арциз Одеської області 5 серпня 2022 року.