Арцизька громада запрошує підтримати проект "Happy Child" у конкурсі «Громада на всі 100»

  • 21

Арцизька громада звертається до всіх небайдужих із проханням підтримати наш проект "Створення дитячого реабілітаційного відділення "Happy Child" у рамках конкурсу «Громада на всі 100». Якщо наш проект отримає перемогу, ми зможемо залучити грантові кошти для придбання необхідного обладнання та розширення спектру послуг для дітей з особливими потребами.

Ми запрошуємо вас підтримати нашу ініціативу! Перейдіть на сайт конкурсу та проголосуйте за нашу громаду. Ваш голос має значення для майбутнього дітей не тільки Арцизької громади, а й сусідніх громад – Павлівської, Теплицької, Тарутинської, Бородінської, Болградської, Суворівської!

Для довідки:

З квітня 2024 року Арцизька центральна опорна лікарня запровадила нову послугу з реабілітації дітей віком від 0 до 3 років. Для реалізації цього проєкту була створена мультидисциплінарна команда, до складу якої входять психологи, логопеди, фізіоерготерапевти, реабілітологи, педіатри, невропатологи, психіатри, медичні сестри та помічники. Ця команда надає підтримку дітям із різними фізичними та психічними порушеннями, зокрема дитячим церебральним паралічем, затримкою мовлення, затримкою психічного розвитку та захворюваннями опорно-рухового апарату.

Станом на 1 вересня 2024 року на обліку в лікарні перебувають 917 дітей, які потребують комплексної фізичної та психологічної реабілітації. Багато з них потребують тривалої реабілітації щонайменше двічі на рік для відновлення психофізичних навичок.

Оскільки на півдні Одеської області відсутні спеціалізовані дитячі реабілітаційні центри, Арцизька лікарня відкрила три кабінети реабілітації на базі дитячого відділення. Наразі ці кабінети працюють у тестовому режимі, що підтвердило необхідність розширення послуг для громади.

Ми запрошуємо вас підтримати нашу ініціативу! Перейдіть на сайт конкурсу та проголосуйте за нашу громаду: https://fakty.com.ua/hromady/project/302/

Ваш голос має значення!

Фото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар