В Арцизькій громаді діє безоплатна послуга «Соціальне таксі»: як скористатися послугою?

  • 292

Фото без опису

В Арцизькій громаді діє безоплатна послуга «Соціальне таксі», яка забезпечує зручне пересування для людей з інвалідністю.

Скористатися цією послугою можуть особи та діти з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату або зору, а також інші маломобільні групи населення, що користуються технічними засобами реабілітації.

Скористатися спеціалізованим автомобілем можна для поїздок до органів влади, медичних та соціальних установ.

 Транспортна послуга одній особі надається не частіше двох разів на місяць в межах територіальної громади.

 Для отримання транспортної послуги отримувачу або довіреній особі необхідно звернутися до Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Арцизької міської ради та надати такі документи:

- заяву про надання соціальних послуг;

- копію документа, що посвідчує особу з інвалідністю або законного представника дитини з інвалідністю;

- копію свідоцтва про народження дитини з інвалідністю;

- копію картки платника податків;

- копію довідки МСЕК для осіб з інвалідністю або ЛКК (медичний висновок) для дітей з інвалідністю.

Заявки приймаються від осіб з інвалідністю, представників осіб з інвалідністю, соціальних робітників в телефонному режимі за номером +38(04845) 62092 за три дні до запланованого виїзду за вказаною адресою. При цьому Отримувач транспортної послуги вказує потребу у супроводженні або наявність супроводжуючої особи.

 Заявки на перевезення приймаються з понеділка по четвер з 8.00 год. до 17.00 год., у пятницю з 8.00 год. до 16.00 год. спеціалістом Центру надання соціальних послуг.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до КУ "Центр надання соціальних послуг" за адресою: м. Арциз, вул. Соборна, 46, 2-й поверх або за за номером +38(04845) 62092.


Фото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар