Грантові можливості для ветеранів та членів їх сімей

  • 34

Фото без опису

Захисники та захисниці, які мають бажання займатися підприємництвом, або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, мають можливість отримати грант від 250 тис грн до 1 млн грн. Окрім того, другий з подружжя захисника зможе отримати грант 500 тис грн на розвиток сімейного бізнесу.

Детальніше:

https://chaszmin.com.ua/do-1-000-000-grn-grant-dlya.../

✅ Український ветеранський фонд запустив програму мікрофінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин. Відшкодовують 20 000 грн на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи.

Детальніше:

https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/

✅ Банк ПУМБ у співпраці з Future Development Agency та KSE Business School запускає освітньо-грантову програму «Жити назустріч» для розвитку ветеранського бізнесу, яка допомагатиме ветеранам та ветеранкам зробити крок назустріч власній справі у партнерстві зі своїми близькими або друзями.

0 відібраних команд за результатами оцінки заявок та інтерв’ю пройдуть навчання у викладачів KSE Business School та отримають менторську підтримку від підприємців і тематичні консультації експертів.

Команди представлять свої бізнес-ідеї перед експертним журі на пітчингу, де буде обрано 10 переможців. Вони отримають фінансування від ПУМБ від 500 тис. грн до 1 млн грн, в залежності від запропонованого бізнес-плану, на старт чи розвиток власного бізнесу. Усі переможці протягом 3 місяців матимуть підтримку менторів та експертів для якісного старту бізнесу.

Детальніше:

https://zhyty-nazustrich.com.ua/veteranskij-biznes

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар