КОЖУХАР ОЛЕГ ІГОРОВИЧ

  • 15

Кожухар Олег Ігорович народився 17.09.1986 року в м.Арциз Одеської області.

У 1993 році вступив до першого класу Арцизької загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 1 Арцизького району Одеської області.

У 1999 році родина переїхала до с. Нова Іванівка Арцизького району. По закінченню 8 класу Новоіванівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Олег Іванович перевівся до Арцизької вечірньої (змінної) школи І-ІІІ ступенів, в якій здобув повну загальну середню освіту. Після навчання працював за наймом різноробочим у с. Нова Іванівка.

Олег Ігорович мав золоті руки, тому ніколи не сидів без роботи, був світлою, доброю, щасливою людиною.

01.11.2023 р. Кожухар Олег Ігорович був призваний по мобілізації та відправлений на навчання у с. Коблево Березанського району Миколаївської області на 20 днів. Після с. Коблево його направлено навчатися до м. Житомир, далі – до м. Кіровоград, з Кіровограда - знов до Житомира.

10.02.2024 р. року Олега Ігоровича було направлено до с. Орлівка Покровського району Донецької області захищати територіальну цілісність нашої країни.

26.02.2024 р., захищаючи нашу Батьківщину, вірний Військовій присязі, під час виконання бойового завдання в зоні бойових дій біля н. п. Уманське Покровського району Донецької області солдат КОЖУХАР ОЛЕГ ІГОРОВИЧ отримав вогнепальне кульове наскрізне поранення голови, не сумісне з життям.

Похований 04.03.2024 року в с. Нова Іванівка Арцизької міської територіальної громади на сільському кладовищі.

Фото без опису

Інші навіки в строю

Всі навіки в строю