КОТЕЛЕВСЬКИЙ ІГОР ОЛЕГОВИЧ

  • 11

Котелевський Ігор Олегович народився 27.12.1991 року  в м. Арциз Одеської області.

У 2001  році  отримав  базову  загальну  середню  освіту  в Арцизькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4  Арцизького району Одеської області.                                                                                     2001-2002 рр. - навчався у Державному навчальному закладі «Тарутинський професійний аграрний ліцей» за спеціальністю «майстер - штукатур». Не закінчив навчання,  повернувся до рідного міста.

2002-2004 рр. - працював у клінінговій компанії м. Одеса. Згодом також повернувся до рідного міста та працював за наймом.

Із введенням воєнного стану в Україні був мобілізований у квітні 2023 року на військову службу І Відділом Болградського РТЦК та СП Одеської області та направлений до 41-ої окремої механізованої бригади (м. Кировоград), пізніше  - на навчання до Німеччини. Далі - до населеного пункту  Петропавлівка Куп’янського району Харківської області.

24.09.2023 року КОТЕЛЕВСЬКИЙ ІГОР ОЛЕГОВИЧ, вірний Військовій присязі,  виявивши стійкість та мужність, отримав поранення, не сумісні з життям, загинув під час виконання бойового завдання у бою за нашу Батьківщину в районі населеного пункту Петропавлівка Куп’янського району Харківської області.

Похований 01.10.2023 року в м. Арциз на міському кладовищі (Комсомолець).

Фото без опису

Інші навіки в строю

Всі навіки в строю